Ik ben raamambtenaar

Debby Boers is een geboren en getogen Zeeuwse. Zij studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met als specialisatie Beleid en Politiek.

Na haar studie heeft Debby een rondje Nederland gedaan om vervolgens toch weer terug te keren op de Zeeuwse klei. Ze miste de zilte lucht van de zee. Ze heeft gewerkt bij de Gemeente Bussum als beleidsadviseur concerncontrol, bij de Gemeente Spijkenisse (na de fusie Nissewaard) als strategisch bestuursadviseur. Momenteel is Debby werkzaam bij de Gemeente Schouwen-Duiveland als beleidsmedewerker in het sociaal domein. Haar functie zorgt ervoor dat ze regelmatig uit haar raam stapt en onder de inwoners is. Ze vindt het heerlijk om daar te zijn en te helpen waar je echt samen de samenleving mooier maakt.

Januari 2019 is Debby haar raam uitgestapt en verdwenen. Ze heeft een roadtrip gemaakt langs experts die haar hebben geleerd hoe te groeien als raamambtenaar. Van al deze gesprekken heeft ze blogs geschreven. Deze heeft ze samengevoegd in het boek met de titel ‘De ambtenaar die uit het raam klom en verdween.’

Sinds september 2019 is Debby naast haar baan bij de gemeente ook zelfstandig ondernemer. Ze wordt veelvuldig gevraagd om haar verhaal te delen in live columns en workshops.

Debby is woonachtig in Zierikzee, getrouwd en heeft twee dochters. En volgens haar dochters is zij de beste raamambtenaar van ons land.

Debby Boers
De ambtenaar die uit het raam klom en verdween
Januari 2019 is Debby Boers het raam van het gemeentehuis uitgeklommen en verdwenen. Ze heeft een roadtrip gemaakt langs experts die haar hebben geleerd hoe te groeien als raamambtenaar. De blogs die ze hiervan heeft geschreven, zijn gebundeld in dit boek
€20,00 Paperback