Deze zomer kreeg ik een e-mail van Eric de Kluis, hoofdredacteur van Binnenlands Bestuur, of ik een praatje wilde houden tijdens de debatmiddag over de Energieke Ambtenaar in september en oktober. Ik liet de e-mail gelijk lezen aan mijn man. Zou dit echt zijn? Maakt iemand een hele slechte grap?

Ik Eric nazoeken op de website van Binnenlands Bestuur en op LinkedIn. De man bleek echt te bestaan. Het leek legitiem. Dus… toch maar even bellen. Hij nam op, en was erg enthousiast over wat ik deed met Ik Ben Raamambtenaar. En zo geschiedde dat ik de omslag maakte van leerling raamambtenaar naar inspirator raamambtenaar. Wat mooi om mee te mogen maken.

En de aanvragen bleven binnenstromen.

  • 12 september 2019: lezing Energieke Raamambtenaar voor Binnenlands Bestuur en IZA.
  • 7 oktober 2019: lezing Ik Ben Raamambtenaar tijdens de Ambtenaren Groeidag 2019 van de Succesvolle Ambtenaar van Esther Oude Nijhuis.
  • 31 oktober 2019: lezing Energieke Raamambtenaar voor Binnenlands Bestuur en IZA.
  • 31 oktober 2019: ik heb twee vlogs gemaakt voor de klantendag van PinkRoccade.
  • 4 november 2019: workshop Vloggen voor Raamambtenaren tijdens Ynnovator’s Day 2019 georganiseerd door Fleur Pullen van Let’s Ynnovate.
  • 11 en 12 november 2019: workshop Ik Ben Raamambtenaar tijdens de Zeeuwse Meester in je Werk Week georganiseerd door het A&O Fonds Gemeenten.
  • 21 november 2019: lezing Ik Ben Raamambtenaar tijdens de Nationale Dag van Economische Zaken georganiseerd door CLOK.
  • 5 december 2019: workshop Ik Ben Raamambtenaar tijdens het Mini-Symposium Samen leven, samen werken georganiseerd door de Gemeente Vlissingen.
  • 12 december 2019: workshop Ik Ben Raamambtenaar voor Jong Borsele.

Wat mooi om dit te mogen doen. Ik heb nu al zin in 2020!